Friday, May 7, 2010



Ish!, dah beberapa hari tak upload gambor, busy! busy! busy! customer setiap hari order piza. maruku dan tat.Mana taknya kitalah buat marketing, kitalah juga tukang masaknya.Tapi alhamdulillah rezeki tak putus ini menandakan customer puas hati kut! kut! hopefulylah.
semalam belajor talam keladi dengan kak fiza imran tapi lupa nak ambil gambor.tertarik dengan steamer electric very convinience.so nak simpan duitlah nak beli, sebab yang ada kecil bebeno.
Ha! kat atas order oleh kak mai, untuk majlis yassin rumah kak ros.Kak Mai tak kisah buat apa janji ada something buahtangan untuk dibawa kemajlis tu.So i decide to make cupcake yang ciut macam kat atas tu,my younger daughter najwa nur solehah, she is very excited . this dora's edible image ini dia yg pilih.hopefully kak mai suka ya.

0 comments:

Blog Malaysia

BlogMalaysia.com