Saturday, May 8, 2010


chocolate oat crispy
sebalang penuh rm20
Delicious with crunchy taste.my children loves this cookies of course my hubby too.

Friday, May 7, 2010

apam kukus coklat dan apam gula hangus

ordered by my neighbour for birthday anak saudara dia.thanks mirza for your order.

Bulan mei ini birthday my mom, kebetulan hari ibu. rindunya kat emak dikg cherok, jemuan kuala kangsor.apa khabor emak, rindu benor rasanya ayu kat emak.tapi nak buat camana tunggu cuti sekolahle teman boleh balik.anak-anak sekarang tengah pulun nak exam half year.doakan cucu emak lulus dengan cemerlang.
So for special person this book i recommend you to have its.
1. pemilik cintaku - fatimah syarha
2. anakku hebat anakku soleh - ustaz zahazan mohamad


giftbasket wow ! gitu-gitulah.
very simple but citarasa kemelayuannya terserlah!
dulu masa kat kampus bila tension exam nak dekat selalu kacau member tengah pulun study dengan lagu ni...best giler!!
tuai padi antara masak
esok jangan layu-layuan
intai kami antara nampak
esok jangan rindu-rinduan
aha!! sambunglah...

Medium bag and Small bag
Maruku atau muffin boleh dipacking dalam beg-beg yang cantik ini sebagai doorgift.Harga bergantung kepada berat atau kuantiti produk dan kualiti beg.


Ish!, dah beberapa hari tak upload gambor, busy! busy! busy! customer setiap hari order piza. maruku dan tat.Mana taknya kitalah buat marketing, kitalah juga tukang masaknya.Tapi alhamdulillah rezeki tak putus ini menandakan customer puas hati kut! kut! hopefulylah.
semalam belajor talam keladi dengan kak fiza imran tapi lupa nak ambil gambor.tertarik dengan steamer electric very convinience.so nak simpan duitlah nak beli, sebab yang ada kecil bebeno.
Ha! kat atas order oleh kak mai, untuk majlis yassin rumah kak ros.Kak Mai tak kisah buat apa janji ada something buahtangan untuk dibawa kemajlis tu.So i decide to make cupcake yang ciut macam kat atas tu,my younger daughter najwa nur solehah, she is very excited . this dora's edible image ini dia yg pilih.hopefully kak mai suka ya.

Blog Malaysia

BlogMalaysia.com