Tuesday, May 21, 2013

Tempahan korporat

Brownies

Lemon Cheese Cake

 Swiss Caremel Cheese Cake

Tiramisu 

 Carrot & Walnut Cake

Pistachio Indulgence Choc Cake

 Choc Cheese Cake

Blueberry Cheese Cake

Sebenarnya rasa terkejut bercampur teruja bila mendapat panggilan telefon dari sebuah syarikat kopi yang baru di kawasan Lembah Kelang. Nama pun tak pernah  dengar, tapi rasanya canggih manggih lah syarikat ini kut , nama pun grand tengok kat fb dasyat showmanshipnya. Melamar An Najwa Home Bakers untuk membekalkan kek-kek kontinental sebagai salah satu menu di 'coffee house' tersebut.Suspen juga sebenarnya , ya lah kalau dah ditawarkan dah tentu An Najwa Home Bakers perlu membuat yang terbaik dan menjaga nama baik syarikat ini kan.Walaubagaimanapun, rasa bersyukur dan berterima kasih kerana memberi peluang, alhamdulillah 'sample' untuk rasa telah pun sampai ke destinasi & mendapat persetujuan dari pihak pengarah syarikat tersebut. Insyaallah, semuga Allah permudahkan urusan ini.

Choc Mousse cake


Choc Moist Cake
10"
Frosting with cream choc mousse

Jzzk to En Din (bank rakyat, kuala kangsar)
Jauhnya En. Din telefon dari kuala kangsar menempah kek harijadi untuk puteri kesayangannya
Terkejut juga takkan lah nak hantar kek ini sampai ke Perak, tapi rupa2nya anak & isteri masih ada di Kajang
Terima kasih En Din

Red Velvet & Cream puff




Red Velvet
8"
frosting with cream cheese

Cream puff 100 pcs

Jzzk to Roslida Ramlee
Junior masa belajar dulu , pelanggan tetap kini
Alhamdulillah senang berurusan dengan Ida,sangat profesional kerja pun pensyarah kan.


Choc. moist Cake & Choc. cheese cake


CHOC MOIST CAKE
9"
choc ganache


CHOC OREO CHEESE CAKE
8"

Jzzk to Cikgu Sarimah
Beliau juga menempah coklat edible image sebanyak 30 biji

Blog Malaysia

BlogMalaysia.com