Posts

Showing posts from May 19, 2013

Tempahan korporat

Image
Brownies
Lemon Cheese Cake
 Swiss Caremel Cheese Cake
Tiramisu 
 Carrot & Walnut Cake
Pistachio Indulgence Choc Cake
 Choc Cheese Cake
Blueberry Cheese Cake
Sebenarnya rasa terkejut bercampur teruja bila mendapat panggilan telefon dari sebuah syarikat kopi yang baru di kawasan Lembah Kelang. Nama pun tak pernah  dengar, tapi rasanya canggih manggih lah syarikat ini kut , nama pun grand tengok kat fb dasyat showmanshipnya. Melamar An Najwa Home Bakers untuk membekalkan kek-kek kontinental sebagai salah satu menu di 'coffee house' tersebut.Suspen juga sebenarnya , ya lah kalau dah ditawarkan dah tentu An Najwa Home Bakers perlu membuat yang terbaik dan menjaga nama baik syarikat ini kan.Walaubagaimanapun, rasa bersyukur dan berterima kasih kerana memberi peluang, alhamdulillah 'sample' untuk rasa telah pun sampai ke destinasi & mendapat persetujuan dari pihak pengarah syarikat tersebut. Insyaallah, semuga Allah permudahkan urusan ini.

Choc Mousse cake

Image
Choc Moist Cake 10" Frosting with cream choc mousse
Jzzk to En Din (bank rakyat, kuala kangsar) Jauhnya En. Din telefon dari kuala kangsar menempah kek harijadi untuk puteri kesayangannya Terkejut juga takkan lah nak hantar kek ini sampai ke Perak, tapi rupa2nya anak & isteri masih ada di Kajang Terima kasih En Din

Red Velvet & Cream puff

Image
Red Velvet 8" frosting with cream cheese
Cream puff 100 pcs
Jzzk to Roslida Ramlee Junior masa belajar dulu , pelanggan tetap kini Alhamdulillah senang berurusan dengan Ida,sangat profesional kerja pun pensyarah kan.

Choc. moist Cake & Choc. cheese cake

Image
CHOC MOIST CAKE 9" choc ganache

CHOC OREO CHEESE CAKE 8"
Jzzk to Cikgu Sarimah Beliau juga menempah coklat edible image sebanyak 30 biji