Posts

Showing posts from June 10, 2012

Preparation for sample biskut raya 2012

Image
Biskut Strawberry fingers belum pakai bedak & lipstik


Choc. chips ini biasalah tak raya pun laju dapat order macam bas express

Tart Buah-buahan

Image
Tart Buah

Cantiknya!!! inilah produk terbaru untuk sempena Hari Raya 2012 insyaallah. Saya suka sangat, sampai nak makan pun rasa sayang je. Anak dah merayu-rayu. Sound dulu tunggu umi buat dulu yang lain, cuci mata dulu. He he teruknya umi dia ni. 'Practise make perfect' itulah kunci kata semangat diri ini untuk berjaya dan juga kepada rakan blogger lain yang mempunyai minat yang sama macam saya ini.

Tart ini serupa rasaya macam tat gulung atau tat gunting. tapi rupanya yang cantik sangat sesuai untuk doorgift /hamper/hantaran

Berminat telefon saya...homemade so bila confirm order baru saya buat

sekotak (35pcs) RM45.00
TAPI
nak ribbon + bunga2 ini RM50.00

Loose order pun boleh
RM1.00

TAPI MINIMUM ORDER 50PCS

Open order for Hari Raya 2012

(sorry gambar tak cun sangat pakai hp, nanti boss izinkan kita upload dgn dslr en hubby yek!)