Friday, December 2, 2011

Kek Aiskerim untuk mak mertua

Chocolate Mousse Cake

berat 2kg/9"

Sebenarnya kek ini untuk dibawa ole-ole ke rumah mak mertua di Kg Bikam, Sungkai Perak. Anak-anak dok komplen pula ummi ni kalau buat makan sendiri mesti tak lawa , tak colourful macam untuk jual. Heemmm! pandai mengomen budak-budak ini. Tapi memang betul pun apasallah bila untuk makan sendiri mesti ada je yang spoil pada kek-kek yang dibuat. Kalau untuk jual bukan main lawo lagi he he.Sebenarnya tekak ini tak berapa nak makanlah kalau kolor-kolor sangat ini, biar simple je. Kat atas ini sebenarnya dalamnya' Indulgence cake' tapi toppingnya versi lain lak. Budak-budak ini yang minta aising aiskerim....hussh memang sedap sangat ini. Manataknya layer dengan ganache, cheese and cream aiskerim huuuaaa sedap giler tu.

thxs to Puan Aziah

Indulgence Cake

2kg/9"


Ini adalah tempahan kali ketiga oleh Puan Aziah.Istimewa untuk harijadi anak kembarnya yang disambut tiap-tiap bulan. Masyaallah, murninya hati seorang ibu. Ayu sendiri pun walaupun boleh buat sikit-sikit kek ini pun tak mampu untuk melakukan pada anak seperti Puan Aziah. Itulah kasihnya ibu pada anak.Terima kasih pada Aziah yang katanya insyaallah akan menempah lagi dan pesannya jangan lupa Kak Ayu kalau ada kek-kek yang terbaru lagi beritahu saya. Wow! kena upgrade ilmu macam ini.

Monday, November 28, 2011

PROMOSI CUPCAKE /KEK CAWAN NEW YEAR 2012




PADA HARI PERKAHWINAN ANDA PASTIKAN SESUATU YANG ISTIMEWA UNTUK TETAMU



KEK CAWAN



PASTINYA IDAMAN UNTUK TETAMU ANDA




HARGA RUNTUH UNTUK TAHUN BARU


(2012)




RM3.00



CHOCOLATE MOIST CUPCAKE


CARROT AND WALNUT CUPCAKE





RED VELVET CUPCAKE

Blog Malaysia

BlogMalaysia.com