Wednesday, December 12, 2012

Fruits tarts,cream puff & red velvet


Fruits Tartlets - 100 pcs
Fillngnya sangat2 istimewa resepi ciptaan sendiri Annajwahomebakers punya chef
makan sekali mau tak berhenti2


Cream puff - 100 pcs

Fillingnya lain dari lain

Red Velvet Cake
frosting with cream cheese
deco with fondant/strawberry
1.5kg

jzzk to Rosalida Zamri

Junior masa belajar di UITM
Rosalida sms
Salam Kak Ayu semua makanan sedap betul. Especially kek, semua orang puji.Memang boleh lawan dengan 'Secret Resepi'. 'Secret Resepi' punya muak. Tapi Red Velvet tu memang sedap.

Alhamdulillah. jzzk..kita buat dengan penuh kasih sayang Ida...

Blueberry cheese tart & cream puff


100 pcs blueberry cheese tart
&
100 pcs cream puff

jzzk to
Puan Aziah
(regular customer)

Kata Puan Aziah, mungkin ini yang terakhir & sayangnya tak dapat lagi nak menempah kek2 yang cantik & sedap dari kak ayu...
Kenapa?...sebab saya berpindah ke sg buluh
oh!...tak apa insyallah boleh dihantar ke sana
betul ke ? kak ayu...alhamdulillah ingat kan ini tempahan yang last
anyway jzzk atas sokongan dari Puan Aziah
insyaallah jika diizinkan oleh Allah kita berpeluang berjumpa lagi...

Tepung Talam & Seri Muka pandan


2 kotak talam seri muka pandan
& 2 kotak kuih tepung talam

jzzk oleh
Fatin - Caterer area bangi
(tempahan kali kedua)

Doorgift cupcakes & muffin

kek cawan yang telah dihias dengan 'buttercream'
kalau nak diletakkan dan 'plastic dome' kenalah ada tambahan bayaran


mufin kosong - kek choc moist

Dah siap packing untuk delivery pula lepas ni..


close-up cupcakes

jzzk to
Wanchik & achik sebagai doorgift untuk majlis perkahwinan anak lelaki yang bongsu

Muffin - choc moist 1000 biji


jzzk to
Puan Murni Nawi
1000 pcs
choc moist cake (muffin)

Blog Malaysia

BlogMalaysia.com