Posts

Showing posts from December 9, 2012

Fruits tarts,cream puff & red velvet

Image
Fruits Tartlets - 100 pcs Fillngnya sangat2 istimewa resepi ciptaan sendiri Annajwahomebakers punya chef makan sekali mau tak berhenti2

Cream puff - 100 pcs
Fillingnya lain dari lain
Red Velvet Cake frosting with cream cheese deco with fondant/strawberry 1.5kg
jzzk to Rosalida Zamri
Junior masa belajar di UITM Rosalida sms Salam Kak Ayu semua makanan sedap betul. Especially kek, semua orang puji.Memang boleh lawan dengan 'Secret Resepi'. 'Secret Resepi' punya muak. Tapi Red Velvet tu memang sedap.
Alhamdulillah. jzzk..kita buat dengan penuh kasih sayang Ida...

Blueberry cheese tart & cream puff

Image
100 pcs blueberry cheese tart & 100 pcs cream puff
jzzk to Puan Aziah (regular customer)
Kata Puan Aziah, mungkin ini yang terakhir & sayangnya tak dapat lagi nak menempah kek2 yang cantik & sedap dari kak ayu... Kenapa?...sebab saya berpindah ke sg buluh oh!...tak apa insyallah boleh dihantar ke sana betul ke ? kak ayu...alhamdulillah ingat kan ini tempahan yang last anyway jzzk atas sokongan dari Puan Aziah insyaallah jika diizinkan oleh Allah kita berpeluang berjumpa lagi...

Tepung Talam & Seri Muka pandan

Image
2 kotak talam seri muka pandan & 2 kotak kuih tepung talam
jzzk oleh Fatin - Caterer area bangi (tempahan kali kedua)

Doorgift cupcakes & muffin

Image
kek cawan yang telah dihias dengan 'buttercream' kalau nak diletakkan dan 'plastic dome' kenalah ada tambahan bayaran

mufin kosong - kek choc moist
Dah siap packing untuk delivery pula lepas ni..

close-up cupcakes
jzzk to Wanchik & achik sebagai doorgift untuk majlis perkahwinan anak lelaki yang bongsu

Muffin - choc moist 1000 biji

Image
jzzk to Puan Murni Nawi 1000 pcs choc moist cake (muffin)