Posts

Showing posts from May 27, 2012

Blueberry Cheese Tart

Image
Apam Polkodot
Blueberry Cheese Tart
200 pcs Blueberry Cheese Tart 100pcs Apam polkodot
Thanks to Puan Mala

Percutian di Golden Palm Tree, Sepang

Image
Dalam bilik

Anak-anak happy sangat

Katilnya empuk sangat


Posing si bongsu

Main tepi pantai...tetapi banyak obor-obor tak boleh mandi

Masing-masing happy sangat main dengan air laut

Anak ketam

Pemandangan kat sinilah yang paling best

Bahagian depan...sebagai kenangan bersama anak-anak



Alhamdulillah pernah dulu menyuarakan pada adik teringin sangat nak bercuti di Golden Palm Tree, Bagan Lalang, Sepang, Selangor. Adik beritahu tempat tu mahal. Namun tiba-tiba selepas tiga bulan bercerita adik telefon mengejut ajak datang suruh bawa anak-anak sebab kebetulan ada kerjanya di sana dan salah seorang panel tak hadir dan ada kekosongan. Rasa macam tak percaya pula. Puaslah pujuk En. Hubby dah alhamdulillah dia setuju apalagi kami anak-beranak bergegaslah pergi dengan rasa gembira sangat. 
Cantik dan Indahnya pemandangan di sana dengan servis yang tip-top oleh staf di sana. Memang patutlah harganya. Kata adik bilik yang kami duduk ni semalam RM500. Wow! alhamdulillah sangat....

Red Velvet Cake

Image
Red Velvet Cake Cream Cheese frosting 1.5kg/8"
Thanks to Puan Aziah (Regular customer)

Red Velvet Cake

Image
Red Velvet Cake Cream Cheese frosting Edible Image 2kg/10"
RM100
Thanks to Bank Rakyat Presint 15

Choc. moist cupcakes

Image
Choc. Moist Cupcakes Buttercream 200 pcs
Thanks to Puan Azian Alias (Regular Customer)

Red Velvet Cupcakes

Image
Red Velvet Cupcakes Cream Cheese Frosting 50 pcs
Thanks to Puan Yani (Bdr Baru Bangi) Ordered for her Sons Teacher celebration for Teachers Day
Send sms to me
Salam akak. terima kasih buatkan cupcake red velvet untuk kami. Sedap sangat and kawan2 hakim happy sangat tadi dekat sekolah. Allysa makan 5 biji.
Alhamdulillah. terima kasih daun keladi Yani

Jalan-jalan cuti santai di kampung dan zoo taiping with love

Image
Hubby tengah kemaruk dengan kamera dslrnya, anak-anak jadi model ayah

Anak dara ku berposing

Penatlah pula...rehat sekejap, emak pun sudi bersama-sama kami




Subhanallah cantiknya kejadian Allah...datang dekat kat kami

Masyaallah indahnya

Couple cousing yang tak lekang...luv u all


Teringat barbie princess

Kesian emak, seronok dengan cucu2 nak juga bersama walaupun tak berapa larat


















Cake Choc. Moist

Image
Cake Choc. Moist filling with choc. ganache buttercream 2kg/10"
Thanks to Bank rakyat , presint 15 (regular customer)

Cake Choc. Moist

Image
Cake Choc. Moist Filling with Choc. ganache Buttercream 1.8kg / 9"
Thanks to Bank Rakyat Putrajaya, Presint 15 Regular Customer

Cake Choc. Moist

Image
Cake Choc. moist buttercream filling with blueberry/choc. ganache 2kg/10"
Thanks to Bank Rakyat , Putrajaya Presint 15 (Regular Customer)

Indulgence Cake

Image
Cake choc. Moist Layer and filling with fresh cream+choc. ganache Topping with choc. ganache 2kg/9"
Thanks to Bank Rakyat, Presint 15 (Regular Customer)

Cake Choc. Moist

Image
Cake Choc. Moist Filling with Choc. ganache Buttercream 2kg/10"
Thanks to Bank Rakyat Putrajaya Presint 15
(Regular Customer)

Cake Choc. Moist

Image
Cake Choc. Moist Buttercream filling with choc. ganache 2kg/10"
Thanks to Bank Rakyat Putrajaya Presint 15

Cake Choc. Moist

Image
Cake choc. moist Buttercream filling with ganache 2kg/10 x 10
Thanks to Bank Rakyat Putrajaya (Regular customer)

Cake Choc. Moist

Image
Cake Choc. Moist Frosting with buttercream filling with blueberry / choc. ganache 2kg/ 10" x 10"
Thanks to Bank Rakyat Kajang

Cake choc. moist

Image
Cake Choc. Moist Edible image Topping with Choc. Ganache Buttercream
Thanks to Puan Linda

Indulgence Cake

Image
Cake Choc. Moist Fresh cream with choc. ganache Topping with choc. ganache 2kg/9" RM80
Thanks to Bank Rakyat Kajang