Sunday, May 27, 2012

Blueberry Cheese Tart


Apam Polkodot
 

Blueberry Cheese Tart

200 pcs Blueberry Cheese Tart
100pcs Apam polkodot

Thanks to Puan Mala

Percutian di Golden Palm Tree, Sepang


Dalam bilik


Anak-anak happy sangat


Katilnya empuk sangat



Posing si bongsu


Main tepi pantai...tetapi banyak obor-obor tak boleh mandi


Masing-masing happy sangat main dengan air laut


Anak ketam


Pemandangan kat sinilah yang paling best


Bahagian depan...sebagai kenangan bersama anak-anak




Alhamdulillah pernah dulu menyuarakan pada adik teringin sangat nak bercuti di Golden Palm Tree, Bagan Lalang, Sepang, Selangor. Adik beritahu tempat tu mahal. Namun tiba-tiba selepas tiga bulan bercerita adik telefon mengejut ajak datang suruh bawa anak-anak sebab kebetulan ada kerjanya di sana dan salah seorang panel tak hadir dan ada kekosongan. Rasa macam tak percaya pula. Puaslah pujuk En. Hubby dah alhamdulillah dia setuju apalagi kami anak-beranak bergegaslah pergi dengan rasa gembira sangat. 

Cantik dan Indahnya pemandangan di sana dengan servis yang tip-top oleh staf di sana. Memang patutlah harganya. Kata adik bilik yang kami duduk ni semalam RM500. Wow! alhamdulillah sangat....


Red Velvet Cake


Red Velvet Cake
Cream Cheese frosting
1.5kg/8"

Thanks to Puan Aziah
(Regular customer)

Red Velvet Cake



Red Velvet Cake
Cream Cheese frosting
Edible Image
2kg/10"

RM100

Thanks to Bank Rakyat Presint 15

Choc. moist cupcakes




Choc. Moist Cupcakes
Buttercream
200 pcs

Thanks to Puan Azian Alias
(Regular Customer)

Red Velvet Cupcakes


Red Velvet Cupcakes
Cream Cheese Frosting
50 pcs

Thanks to Puan Yani (Bdr Baru Bangi)
Ordered for her Sons Teacher celebration for Teachers Day

Send sms to me

Salam akak. terima kasih buatkan cupcake red velvet untuk kami. Sedap sangat and kawan2 hakim happy sangat tadi dekat sekolah. Allysa makan 5 biji.

Alhamdulillah. terima kasih daun keladi Yani

Jalan-jalan cuti santai di kampung dan zoo taiping with love


Hubby tengah kemaruk dengan kamera dslrnya, anak-anak jadi model ayah


Anak dara ku berposing


Penatlah pula...rehat sekejap, emak pun sudi bersama-sama kami





Subhanallah cantiknya kejadian Allah...datang dekat kat kami


Masyaallah indahnya


Couple cousing yang tak lekang...luv u all



Teringat barbie princess


Kesian emak, seronok dengan cucu2 nak juga bersama walaupun tak berapa larat



















Cake Choc. Moist


Cake Choc. Moist
filling with choc. ganache
buttercream
2kg/10"

Thanks to Bank rakyat , presint 15
(regular customer)

Cake Choc. Moist


Cake Choc. Moist
Filling with Choc. ganache
Buttercream
1.8kg / 9"

Thanks to Bank Rakyat Putrajaya, Presint 15
Regular Customer

Cake Choc. Moist


Cake Choc. moist
buttercream
filling with blueberry/choc. ganache
2kg/10"

Thanks to Bank Rakyat , Putrajaya Presint 15
(Regular Customer)

Indulgence Cake


Cake choc. Moist
Layer and filling with fresh cream+choc. ganache
Topping with choc. ganache
2kg/9"

Thanks to Bank Rakyat, Presint 15
(Regular Customer)

Cake Choc. Moist


Cake Choc. Moist
Filling with Choc. ganache
Buttercream
2kg/10"

Thanks to Bank Rakyat Putrajaya Presint 15

(Regular Customer)

Cake Choc. Moist


Cake Choc. Moist
Buttercream
filling with choc. ganache
2kg/10"

Thanks to Bank Rakyat Putrajaya Presint 15

Cake Choc. Moist


Cake choc. moist
Buttercream
filling with ganache
2kg/10 x 10

Thanks to Bank Rakyat Putrajaya
(Regular customer)

Cake Choc. Moist


Cake Choc. Moist
Frosting with buttercream
filling with blueberry / choc. ganache
2kg/ 10" x 10"

Thanks to Bank Rakyat Kajang

Cake choc. moist


Cake Choc. Moist
Edible image
Topping with Choc. Ganache
Buttercream

Thanks to Puan Linda

Indulgence Cake


Cake Choc. Moist
Fresh cream with choc. ganache
Topping with choc. ganache
2kg/9"
RM80

Thanks to Bank Rakyat Kajang

Blog Malaysia

BlogMalaysia.com