Posts

Showing posts from October 28, 2012

Choc. Mousse Cake

Image
Blueberry chesse cake base biscuits oreo/cornflakes cheese cake topping blueberry jam 8"  round
Mousse cake sponge choc cake topping with fresh cream ganache 9"round
kek ini sangat2 sedap...mereka panggil aiskrim kek coz rasanya macam aiskerim, kalau buat letak dalam chiller tahannnn 2 hari je...lepas tu licinnn!! ayahnya yang kurang suka kek pun terjangkit sama kalau ada kek ni.tak muak & tak manis
jzzk kepada Hayati jalaludin my regular customer untuk makan  dihari raya haji

cream puff

Image
mnggu ini je hampir setiap hari dapat tempahan creampuff,nak upload gambar pun rasanya benda yang sama je.anyway ini bermakna cream puff keluaran annajwahomebakers alhamdulillah kini mendapat sambutan yang menggalakkan,
350 pcs cream puff jzzk to cik fatin catering

Blueberry cheese cake

Image
Blueberry cheese cake topping blueberry jam/filling base biscuits oreo & cornflakes
Thanks to my regular customer Puan Aziah

Choc.moist cake

Image
Cake Choc. Moist Topping choc. ganache/Bery'ls choc. compound Strawberry Deco with gumpaste Tempahan untuk makan-makan di Hari Raya Aidil adha Regular Customer Thanks to Puan Aziah

Wedding Cake stacked 2 tier - Fondant

Image
Inilah Hadiah Kek untuk diriku sebenarnya....(sebab tak ada orang nak tolong buatkan he he) Pengalaman menghasilkan bunga rose dari gumpaste ini rasa nak mengalirkan airmata terharu...tak cayalah sangat-sangat teruja...sampai termimpi2 thanks to kak naz hashim...pengalaman ini terlalu mahal untuk diperolehi dan sememangnya kelasnya boleh tahan tetapi amatlah berbaloi melihatkan hasilnya. Kek didalamnya adalah 'mud cake' yang sangat2 sedap disaluti dengan coklat ganache memang  dari coklat compound beryl's bukannya coklat cooking biasa digunakan...so sangat2 sedap mendapat pujian dari sedare mare yang datang bertandang
Harga RM800 2 tingkat bottom 8 x 8  layer 4 lapis dengan ganache top 6 x 6 layer 4 lapis dengan ganache
sekiranya ada yang berminat harga boleh dirunding