Saturday, July 16, 2011

STICKER 2011 AN NAJWA HOME BAKERS

Alhamdulillah, cita-cita tercapai untuk melihat sendiri sticker atas nama sendiri. Pelaburannya boleh tahan juga. Namun demi untuk mereliasasikan impian maka salah satu darinya tercapai juga. Insyaallah selepas ini bila biz makin maju akan dilaksanakan satu lagi impian iaitu BROCHURES. Draf dah buat tunggu finalised saja lagi.

Tempahan Balang kecil2 biskut raya

Bila sebaik sahaja sample dikeluarkan maka tempahan bermulalah dari mereka yang nak makan-makan. Memang sepatutnya macam tulah...bila raya nanti jemu pula. Habis raya baru pulun nak makan serdak2 pun jadilah. Dibawah ini beberapa jenis biskut antaranya yang menjadi rebutan. Tapi yang paling topnya mestilah biskut tat nenas.







Monday, July 11, 2011

Carrot Cake versi II




Carrot Cake versi II untuk mereka yang gila cheese


amat berlemak dan berkerim


Sedap sangat




RM80




Berat 2.5kg (berat tu!!!)

Opera Cake





kecil-kecil cili padi


Ukuran loyang pada kek ini ialah 7 inci


Kalau dilihat pada harganya RM80 memang tak percaya


Tetapi mereka yang dah merasanya sanggup makan habis sorang2


Kenapa??????


Ummmph!!! setiap lapisan dilapisi dengan ganache coklat, sirap coffee, serta buttercream yang sukar untuk dapatkan dikedai diluar sana.




Telefon saya jangan tak telefon pasti tak menyesal punya!!


Jangan nanti makan sorang2 bawah katil pulak.

Indulgence Cake




Rasa coklat pada bahagian dalam kek ini amat lazat


Buttercream yang lain dari lain begitu juga dengan ganache coklatnya istimewa seindah rupa dan namanya




Sila telefon saya untuk tempahan

Italian Rainbow Cake





Kalau terliur tu orderlah.


Sangat sesuai untuk kek hantaran


Sangat sedap kerana disapu dengan Italian buttercream yang amat berkerim dan tidak muak

Sunday, July 10, 2011









Biskut Choc. Chips


Tempahan Oleh Ustazah Aezjah , Subang Jaya.


Kata Ustazah Aezjah ini biskut ini menjadi idaman guru2. Mereka suka sangat. Alhamdulillah terima kasih. Hari Raya nanti orderlah balang besar pula.


Blog Malaysia

BlogMalaysia.com