Posts

Showing posts from July 10, 2011

STICKER 2011 AN NAJWA HOME BAKERS

Image
Alhamdulillah, cita-cita tercapai untuk melihat sendiri sticker atas nama sendiri. Pelaburannya boleh tahan juga. Namun demi untuk mereliasasikan impian maka salah satu darinya tercapai juga. Insyaallah selepas ini bila biz makin maju akan dilaksanakan satu lagi impian iaitu BROCHURES. Draf dah buat tunggu finalised saja lagi.

Tempahan Balang kecil2 biskut raya

Image
Bila sebaik sahaja sample dikeluarkan maka tempahan bermulalah dari mereka yang nak makan-makan. Memang sepatutnya macam tulah...bila raya nanti jemu pula. Habis raya baru pulun nak makan serdak2 pun jadilah. Dibawah ini beberapa jenis biskut antaranya yang menjadi rebutan. Tapi yang paling topnya mestilah biskut tat nenas.






Carrot Cake versi II

Image
Carrot Cake versi II untuk mereka yang gila cheese

amat berlemak dan berkerim

Sedap sangat



RM80



Berat 2.5kg (berat tu!!!)

Opera Cake

Image
kecil-kecil cili padi

Ukuran loyang pada kek ini ialah 7 inci

Kalau dilihat pada harganya RM80 memang tak percaya

Tetapi mereka yang dah merasanya sanggup makan habis sorang2

Kenapa??????

Ummmph!!! setiap lapisan dilapisi dengan ganache coklat, sirap coffee, serta buttercream yang sukar untuk dapatkan dikedai diluar sana.



Telefon saya jangan tak telefon pasti tak menyesal punya!!

Jangan nanti makan sorang2 bawah katil pulak.

Indulgence Cake

Image
Rasa coklat pada bahagian dalam kek ini amat lazat

Buttercream yang lain dari lain begitu juga dengan ganache coklatnya istimewa seindah rupa dan namanya



Sila telefon saya untuk tempahan

Italian Rainbow Cake

Image
Kalau terliur tu orderlah.

Sangat sesuai untuk kek hantaran

Sangat sedap kerana disapu dengan Italian buttercream yang amat berkerim dan tidak muak
Image
Biskut Choc. Chips

Tempahan Oleh Ustazah Aezjah , Subang Jaya.


Kata Ustazah Aezjah ini biskut ini menjadi idaman guru2. Mereka suka sangat. Alhamdulillah terima kasih. Hari Raya nanti orderlah balang besar pula.