Friday, March 29, 2013

Makaroni BakarNyummmmmy nya !

Sedapnya makaroni bakar ini....dipenuhi dengan keju, daging atau ayam , telur. Nikmatilah bersama keluarga anda. Cuti2 sekolah ini....anak2 mesti suka sangat.
loyang 6 x 6
Harga RM25

Oreo Cheese Cake


Oreo Cheese Cake
Unik sikit kek ini... sebab apa tau. sebab kek ini selain ada keju, biskut oreo juga ada coklat beryls strawberry. Sangat-sangat istimewa dan sangat2 sedap, rasa macam aiskerim.

Jzzk to Aufa


Kek Harijadi Najwa Nurzakirah binti Mohd Tarmizi


Usia anak yang sulung Najwa Nurzakirah binti Mohd Tarmizi telah mencapai 18tahun. Ilmu yang diperolehi cuba dimanfaatkan untuk mendeko kek ini menggunakan fondant & gumpaste  homemade. Sangat-sangat mencabar...dari peringkat awal sehingga akhir. Mencanainya bukannya senang, berpeluh-peluh, penat sangat. Patutlah dijual harganya mahal. Tengoklah kek di atas ini harganya ialah RM750 bagi mereka yang berminat. Bukan sebab nak untung banyak. Tipulah kalau saya katakan tak untung, setiap apa yang kita buat apa jua perkara bukan setakat mendeko kek atau  berniaga lain, sebagai manusia kita tak boleh tipu hati kita bahawa apa yang kita nak buat mesti nakkan pulangannya, terpulang keihlasan hati kita yang sebenarnya.

Kelebihan kek fondant An Najwa Home Bakers ini adalah  Fondannya homemade, saya bancuh sendiri. Oleh itu insyaallah bahan2nya halal ,kanndungan gelatinnya saya pastikan halal. Rasanya sedap, anak bongsu saya puji sedap umi, tak manis sangat. Kek Choc moist, sangat mendapat pujian dari para pelanggan dan jiran tetangga.

Selamat Hari Jadi Najwa Nurzakirah
Semuga menjadi anak solehah & berjaya dunia akhirat

Korporat KekKek ini ditempah last minute oleh bank korporat, Putrajaya. Alhamdulillah mampu jugalah disiapkan walaupun terpaksa bersengkang mata sehingga 5 pagi. Bermakna An Najwa Home Bakers tetap menjadi pilihan bank korporat untuk pelanggan2 mereka.

Jzzk kepada Puan Azian Alias
Choc Moist Cake
filling blueberry jam/choc. ganache
frosting buttercream

Blog Malaysia

BlogMalaysia.com