Saturday, May 1, 2010



Cantik tak hamper ni? cantikkan for me very nice and i luv it so much.i dont know tapi kalau English stlye, i allergic sikit pantang tengok bunga-bunga. my hubby selalu kutuk bunga banyak kat rumah mencipta sawang.Hai! hati perempuan nak kemana lagi.So this lovely hamper i make for my self, happy birthday to me!!!. anyway to whom that really interested with this hamper, give to your mom for mothers day. Buku yang terkandung didalam adalah penerbitan telaga biru seperti dalam website yang saya link diatas.

Harganya RM200.00
(tertakluk dengan harga buku yang dikehendaki)

Alhamdullillah today dah masuk dua minggu saya jual pizza di sekolah-sekolah area kajang.Sambutan menggalakkan. Cikgu-cikgu pun puji kata pizza yang saya buat sedap.Seronoknya juga kalau kena puji ni. walau macamanapun terima kasih kepada cikgu-cikgu yang memberikan sokongan penuh kepada saya.Tapi walau macamanapun matlamat saya bukan untuk keuntungan, tetapi mereka umpama anak-anak saya yang diharapkan dapat makan makanan yang bersih dan berkhasiat. So antara pizza yang saya jual ialah pizza sausage (yang saya pastikan kesuciannya ), pizza ayam, pizza udang dan pizza sambal tumis.
so kalau nak order pizza saya untuk birthday atau buah tangan
harganya cuma RM10.00 sekotak
(tapi kena datang ambil sendiri ya!)

Blog Malaysia

BlogMalaysia.com