Monday, March 9, 2015

Kek Kahwin Bertingkat

Assalamualaikum kepada sahabat-sahabat blogger dan para pelanggan semua Kami 'An Najwa Home Bakers' memohon ampun dan maaf sebab tak 'update' blog ini, hati ini sebenarnya meronta-ronta nak 'update' blog ini tapi disebabkan kekangan waktu & 'latop' buat hal sikit maka tu yang merencatkan semangan nak 'update' cerita-cerita baru ini. Tapi walau macamanapun kegiatan 'annajwahomebakers' boleh je go tru ke facebook tapi gambarlah tak cun pula sebab pakai handphone yang tak berapa nak canggih sangat. Namun alhamdulillah , bantuan 'programmer kanan' saya apalagi kalau bukan en hubby maka bolehlah lepas ini 'update' cerita-cerita terkni. Rasanya dah masuk tahun 2015. azam baru nak buat amal jariah sikit. Mungkin kat sini saya bukan saja nak kongsikan tempahan pelanggan tetapi juga resepi-resepi dan tips jualan. Tapi kena 'sit down' dulu buat paper work supaya nawaitu kesampaian dengan sempurna insyaallah Bawah ini adalah 'hadiah' ikhlas dari kami sekeluarga untuk sepupu yang berkahwin Kek ini sebenarnya very simple , cuma 'costly' sikit dengan belanja bajet yang agak besar

0 comments:

Blog Malaysia

BlogMalaysia.com