Tuesday, May 21, 2013

Tempahan korporat

Brownies

Lemon Cheese Cake

 Swiss Caremel Cheese Cake

Tiramisu 

 Carrot & Walnut Cake

Pistachio Indulgence Choc Cake

 Choc Cheese Cake

Blueberry Cheese Cake

Sebenarnya rasa terkejut bercampur teruja bila mendapat panggilan telefon dari sebuah syarikat kopi yang baru di kawasan Lembah Kelang. Nama pun tak pernah  dengar, tapi rasanya canggih manggih lah syarikat ini kut , nama pun grand tengok kat fb dasyat showmanshipnya. Melamar An Najwa Home Bakers untuk membekalkan kek-kek kontinental sebagai salah satu menu di 'coffee house' tersebut.Suspen juga sebenarnya , ya lah kalau dah ditawarkan dah tentu An Najwa Home Bakers perlu membuat yang terbaik dan menjaga nama baik syarikat ini kan.Walaubagaimanapun, rasa bersyukur dan berterima kasih kerana memberi peluang, alhamdulillah 'sample' untuk rasa telah pun sampai ke destinasi & mendapat persetujuan dari pihak pengarah syarikat tersebut. Insyaallah, semuga Allah permudahkan urusan ini.

0 comments:

Blog Malaysia

BlogMalaysia.com