Thursday, June 14, 2012

Tart Buah-buahan




Tart Buah

Cantiknya!!! inilah produk terbaru untuk sempena Hari Raya 2012 insyaallah. Saya suka sangat, sampai nak makan pun rasa sayang je. Anak dah merayu-rayu. Sound dulu tunggu umi buat dulu yang lain, cuci mata dulu. He he teruknya umi dia ni. 'Practise make perfect' itulah kunci kata semangat diri ini untuk berjaya dan juga kepada rakan blogger lain yang mempunyai minat yang sama macam saya ini.

Tart ini serupa rasaya macam tat gulung atau tat gunting. tapi rupanya yang cantik sangat sesuai untuk doorgift /hamper/hantaran

Berminat telefon saya...homemade so bila confirm order baru saya buat

sekotak (35pcs) RM45.00
TAPI
nak ribbon + bunga2 ini RM50.00

Loose order pun boleh
RM1.00

TAPI MINIMUM ORDER 50PCS

Open order for Hari Raya 2012

(sorry gambar tak cun sangat pakai hp, nanti boss izinkan kita upload dgn dslr en hubby yek!)

0 comments:

Blog Malaysia

BlogMalaysia.com